Plastične kace za vodu, kominu, voće i povrće

plastične kacePolivalentne plastične kace, univerzalne, dugotrajne, najviše se koriste za voće, fenomenalne za održavanje, ustvari ne postoji održavanje samo se operu lagano sa vodom, a koriste se kao plastične kace za vodu, kace za voće odnosno kominu ili čuvanje kljuka, povrće, hemikalije, stočnu hranu…Sve što sipate unjih ostaje nepromenjeno jer su plastične kace bez mirisa i ukusa. Možete ih koristiti na severnom polu ili u sahari one su nepromenjive, sunce im ne može ništa, a lagane, sve o vše o terminu plastične kace možete saznati na plastične kace

Imaju i poklopac, mogu se na njih ugrađivati svakavi priključci jer to su plastične kace i rezervoari prozvod koji je najprodavaniji u poslednjih 20 godina.

Univerzalno prepoznati kao jedan od najpouzdanijih i najdugotrajnijih industrijskih kontejnera za skladištenje, naše plasticne kace su bezbedne, izdržljive i pogodne za skladištenje i transport različite robe. Mi isporučujemo dve glavne vrste plasticnih kaca:

Plastične kace sa otvorenim vrhom i plastične kace sa poklopcem

Isporučeni sa poklopcem koji se bezbedno uklapa koji se u potpunosti može ukloniti, naši plastični bubnjevi sa otvorenim vrhom mogu se čvrsto i bezbedno zatvoriti čeličnom obujmom. Isporučujemo otvorene bubnjeve u veličinama i potrebama kupaca.

4 thoughts on “Plastične kace za vodu, kominu, voće i povrće

  1. Повратни пинг: Plastični rezervoari Vožd komerc Osečina | Rezervoari i kace

  2. Повратни пинг: Rezervoari i cisterne za vodu | Rezervoari i kace

  3. Повратни пинг: Plastične kace | plasticnekace

  4. Повратни пинг: Plastične kace iz Osečine i kamionski prevoz | Rezervoari i kace

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s